Unable to debug RASYNBOARD in e2Studio

Hi All. I'm running into the following issue when trying to setup debugging on my RASYNBOARD starter kit purchased from avnet.

ERROR : Could not load "ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib:"dlopen(ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib, 0x0001): tried: 'ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/System/Volumes/Preboot/Cryptexes/OSARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/usr/lib/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file, not in dyld cache), 'ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/System/Volumes/Preboot/Cryptexes/OS/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file)"

Failed to initialize GDB server. Please confirm the specified target device is correct. If errors continue, please re-install the latest version of e2 studio.

A few notes about my setup:

I have installed the latest version of e2STudio on my M1 Pro Mac running Ventura.

I have done my best to follow the getting started guide here while substituting for mac instead of windows:

https://github.com/Avnet/RASynBoard-Out-of-Box-Demo/blob/rasynboard_v2_tiny/docs/RASyBoardGettingStarted.md

This means I had to download the 4.5.0 FSP and manually copy it over in order to get the configuration to build, as well as some toolchain setup. However, with those changes I am able to successfully build the project.

I then created a debug profile and confirmed that the E2Lite is showing up in my system manager. As well as removed the jumpers from the board enabling debug mode as depicted in the guide.

However, after starting a debug session I get a generic error message (shown below)and when i hit ok I get this specific error in the console:

ERROR : Could not load "ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib:"dlopen(ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib, 0x0001): tried: 'ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/System/Volumes/Preboot/Cryptexes/OSARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/usr/lib/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file, not in dyld cache), 'ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/System/Volumes/Preboot/Cryptexes/OS/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file), '/Users/mark.keramaty/.eclipse/com.renesas.platform_1492618034/DebugComp/RA/ARM/E2_v1.12.2/libRFWARM.dylib' (no such file)"

Failed to initialize GDB server. Please confirm the specified target device is correct. If errors continue, please re-install the latest version of e2 studio.

Any help would be great!